BLOG BERICHTEN

11/02/22

Richard van der Zwan besproken in VI Vandaag

In het programma ‘VI Vandaag’ van 10 februari jl. werd sportrechtadvocaat Richard van der Zwan besproken. Dit gebeurde naar aanleiding van zijn interview met de NOS over mogelijke  sponsorperikelen bij Ajax,

12/10/21

Was goal van Mbappé buitenspel? Lees hier het antwoord!

Afgelopen zondagavond zaten zo’n 500.000 Nederlanders aan de buis gekluisterd om de finale van de Nations League tussen Spanje en Frankrijk niet te missen.

10/03/20

Barcelona en Real Madrid zonder publiek!

Zojuist is bekend geworden dat in navolging van Italië de Spaanse regering heeft besloten in te grijpen in het Spaanse voetbal teneinde de algemene gezondheid van de bevolking te beschermen.

10/03/20

Wat zijn de gevolgen van het coronavirus voor de serie A in Italië?

De Italiaanse regering heeft voor heel Italië een algemeen verbod voor het houden van sportwedstrijden afgekondigd. Dit verbod geldt tot 3 april 2020.

31/08/17

Gerechtshof 21 juli 2017: Sliding tijdens het voetbal wordt zwaar bestraft

Talloze mensen spelen in hun weekend een lekker potje voetbal, sommigen op amateurniveau, sommigen op profniveau. Elke voetbalwedstrijd gaat gepaard met verschillende onvermijdelijk overtredingen en de eventueel daaruit voortvloeiende rode kaarten en blessures.

22/06/17

Voetbaladvocaat Richard van der Zwan in het nieuws!

http://haaglandenvoetbal.nl/linschoten-haakt-af-mini-toernooi/

16/06/17

Clubs uit de 3e klasse leggen zich niet neer bij het nacompetitiebesluit van de KNVB

Recent hebben diverse teams zich tot ons kantoor gewend om hun belangen te behartigen omdat zij zich ernstig benadeeld voelen door het nacompetitiebesluit van de KNVB.

15/06/17

Wanneer is een sliding in het voetbal onrechtmatig?

De laatste tijd word ik als advocaat steeds vaker door voetballers benaderd die tijdens een voetbalwedstrijd een ernstige blessure hebben opgelopen met de vraag of ik de dader aansprakelijk kan stellen voor de schade.

9/02/17

HSV Escamp wint arbitragezaak

HSV Escamp heeft de arbitragezaak van de KNVB – waarbij ze zijn bijgestaan door De Voetbaladvocaat – gewonnen. Het college van arbiters van de KNVB heeft op 18 januari 2017 uitspraak gedaan en bepaald dat GSC ESDO ruim €.

9/02/17

Richard van der Zwan aan tafel bij Haaglanden Voetbal

3 februari 2017 – Richard van der Zwan is gevraagd om aan tafel te zitten bij Haaglanden Voetbal.

11/10/16

Hoe zit het ook alweer met spelersmakelaars?

11 oktober 2016 – De KNVB heeft per 1 april 2015 nieuwe regelgeving met betrekking tot spelersmakelaars geïntroduceerd.

Contact

Adelheidstraat 76

2595 EE Den Haag

Over ons

Voetbaladvocaat.nl is een initiatief van Van der Zwan Advocaten. Advocaat Richard van der Zwan is gespecialiseerd in sportrecht in het algemeen en voetbal in het bijzonder.