• 10/03/20

Barcelona en Real Madrid zonder publiek!

Zojuist is bekend geworden dat in navolging van Italië de Spaanse regering heeft besloten in te grijpen in het Spaanse voetbal teneinde de algemene gezondheid van de bevolking te beschermen. Besloten is dat de wedstrijden in de Primera Division (= Spaanse Liga) en de tweede divisie de komende twee speeldagen zonder publiek moeten worden afgewikkeld.

De beslissing van de regering is uitgelekt in de Spaanse media. De clubs zijn hier overal geïnformeerd. In Spanje, net als in Italië is tot het allerlaatst getracht om de enorme economische belangen van het profvoetbal te sparen maar de bezorgdheid over het corona virus is zo groot en het belang van de volksgezondheid zo enorm dat nu besloten is om alle wedstrijden achter gesloten deuren te laten plaatsvinden in de hoop er zo voor te zorgen dat het corona virus zich verder uitbreid.

Contact

Adelheidstraat 76

2595 EE Den Haag

Over ons

Voetbaladvocaat.nl is een initiatief van Van der Zwan Advocaten. Advocaat Richard van der Zwan is gespecialiseerd in sportrecht in het algemeen en voetbal in het bijzonder.