• 1/07/16

HVV wint kort geding tegen de KNVB

1 juli 2016 – Vanmorgen heeft de rechtbank Utrecht uitspraak gedaan in het kort geding van HVV.  De procedure was door HVV opgestart omdat de scheidsrechter in de promotie- degradatiewedstrijd van donderdag 19 mei jl. een cruciale fout had gemaakt door Kevin van den Broek onterecht van het veld te sturen. Hierdoor Kwam HVV onterecht met 10 man te staan en is hierdoor de einduitslag van de wedstrijd beïnvloed.

Ondanks het feit dat deze administratieve fout direct door HVV was aangekaart bij de KNVB, werd het verzoek om de wedstrijd over te spelen afgewezen. Dankzij voetbaladvocaat Richard van der Zwan krijgt HVV nu toch haar gelijk. Bij uitspraak van vrijdag 1 juli 2016 heeft de rechter bepaald dat de wedstrijd HVV tegen Voorschoten ’97 alsnog binnen 7 dagen na 1 juli 2016 overgespeeld moet worden vanaf de 2e minuut van de eerste verlenging met een 0-0 stand en een strafschop voor Voorschoten ’97 met 11 tegen 11 spelers.

090

Contact

Adelheidstraat 76

2595 EE Den Haag

Over ons

Voetbaladvocaat.nl is een initiatief van Van der Zwan Advocaten. Advocaat Richard van der Zwan is gespecialiseerd in sportrecht in het algemeen en voetbal in het bijzonder.