• 10/10/14

R.S.V. Hoekpolder schakelt voetbaladvocaat in

Afgelopen dinsdag (7 oktober) verscheen onderstaand bericht in het Algemeen Dagblad.

Krantenartikel Hoekpolder

Woensdagavond is tijdens de buitengewone algemene ledenvergadering van Hoekpolder besloten dat R.S.V. Hoekpolder al het mogelijke zal doen om de club te behouden. Hoekpolder heeft in voorgaande jaren een huurachterstand opgebouwd en om die redenen is nu de huur opgezegd door de stichting die het complex Hoekpolder beheert en wordt het gebruik van de algemene ruimtes en het gebruik van de sportvelden per 10 oktober a.s. ontzegd.

Inmiddels heeft Hoekpolder ons benaderd om hen bij te staan bij het geschil met de stichting die het complex Hoekpolder beheert. Op deze manier hoopt R.S.V. Hoekpolder te komen tot een (structurele) oplossing zodat de leden van Hoekpolder kunnen blijven voetballen. Volgens voorzitter Peter de Zoete is niemand gebaat bij een beëindiging van de exploitatie van de accommodatie.

 

(http://www.hethaagsamateurvoetbal.nl/laatste-nieuws/3733/rsv-hoekpolder-schakelt-voetbaladvocaat-richard-van-der-zwan-in-omtrent-huurgeschil/pagina2)

Contact

Adelheidstraat 76

2595 EE Den Haag

Over ons

Voetbaladvocaat.nl is een initiatief van Van der Zwan Advocaten. Advocaat Richard van der Zwan is gespecialiseerd in sportrecht in het algemeen en voetbal in het bijzonder.