• 5/11/13

Samenwerkingverband VELO-voetbal

VELO-voetbal is voor het lopende seizoen 2013-2014 een samenwerkingsverband aangegaan met Van der Zwan Advocaten (De Voetbaladvocaat). Deze samenwerking is tot stand gekomen op initiatief van Mr. Mitchell Bathoorn, niet alleen werkzaam op dit advocatenkantoor maar bovenal ook lid van VELO-voetbal. Van der Zwan Advocaten gaat VELO-voetbal niet alleen bijstaan bij ‘zware’ strafzaken van de KNVB maar ook met andere juridische problemen waar VELO-voetbal eventueel mee geconfronteerd kan worden.

Daarnaast is er ook aan de leden gedacht door 10% korting aan te bieden op de tarieven én wordt er 1x per maand een gratis juridisch spreekuur bij VELO gehouden. Met dit juridisch spreekuur wil VELO ook op maatschappelijk niveau haar leden bijstaan. Door allerlei oorzaken kunnen leden in de problemen gekomen zijn met bijvoorbeeld hun werk, uitkering of het betalen van hun rekeningen. Deze problemen kunnen vrijblijvend op het juridisch spreekuur worden voorgelegd en worden de leden GRATIS geadviseerd over hun situatie. Voordeel is dat VELO bekend terrein is voor de leden en dat deze stap makelijker te nemen is dan de figuurlijk hoge drempel om naar een advocatenkantoor te gaan.

Het eerste GRATIS juridisch spreekuur vindt plaats op woensdag 6 november van 16.00 u – 18.00 u in één van de vergaderruimten van VELO op de 1e etage. Baat het niet, het schaadt ook niet, dus schroom niet om langs te komen en laat u adviseren over uw problemen.

Bron: Velo.nl

 

Contact

Adelheidstraat 76

2595 EE Den Haag

Over ons

Voetbaladvocaat.nl is een initiatief van Van der Zwan Advocaten. Advocaat Richard van der Zwan is gespecialiseerd in sportrecht in het algemeen en voetbal in het bijzonder.