Privacy statement

Van der Zwan Advocaten respecteert de privacy van zijn cliënten en van de bezoekers van zijn website www.vanderzwanadvocaten.nl. (Persoons)gegevens worden met de grootst mogelijk zorgvuldigheid behandeld.

Persoonsgegevens die wij verwerken

Van der Zwan Advocaten verwerkt persoonsgegevens over u omdat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • basispersoonsgegevens (bijv. voor- en achternaam, titel, geslacht, bedrijf waar u werkzaam bent);
  • contactgegevens (bijv. postadres, telefoonnummer, e-mailadres);
  • aanvullende persoonsgegevens (bijv. geboortedatum, nationaliteit, identiteitsbewijs);
  • financiële gegevens (bijv. bankrekeningnummer);
  • persoonsgegevens die u verstrekt als u bij ons solliciteert (bijv. opleidingsgegevens);
  • (persoons)gegevens die u actief aan ons verstrekt bijvoorbeeld door het invullen van ons contactformulier;
  • overige persoonsgegevens die wij van u of over u verkrijgen of die wij zelf kunnen verkrijgen en die wij gebruiken voor de hieronder genoemde doelen.

Hoe wij uw persoonsgegevens verkrijgen

Doorgaans zullen wij uw persoonsgegevens van uzelf verkrijgen, bijvoorbeeld doordat u een opdracht met dienstverlening met ons kantoor aangaat of een formulier op onze website invult of ons kantoor mailt, bij ons solliciteert of tijdens (telefoon)gesprekken en briefwisselingen die wij met (of ten behoeve van u) voeren.

Ook kunnen wij uw persoonsgegevens op andere manieren verkrijgen, zoals van een andere partij (tijdens de uitoefening van onze dienstverlening), via (openbare) registers of uit openbare bronnen en websites.

Met welk doel wij persoonsgegevens verwerken

Juridische dienstverlening
Wij verwerken alleen die gegevens die nodig zijn voor het (zo goed mogelijk) kunnen uitvoeren van onze dienstverlening. Het betreft onder meer de voorbereiding, uitvoering en afronding van een aan ons verstrekte betreffende opdracht of het voeren van een gerechtelijke procedure.

Nakomen wettelijke verplichtingen en (beroeps)regels
Wij verwerken persoonsgegevens om te voldoen aan wettelijke verplichtingen en voor advocaten geldende regelgeving en beroepsregels.

Tevredenheidsonderzoeken
Wij vinden het belangrijk om te weten wat u van onze dienstverlening vindt. Daarom kunnen wij u (na afronding van een opdracht) uitnodigen om een tevredenheidsonderzoek in te vullen.

Reactie op vacature
Om uw sollicitatie in behandeling te nemen, vragen wij om uw persoonsgegevens. Deze gegevens worden zorgvuldig behandeld en worden niet voor andere doeleinden gebruikt.

Het analyseren van het gebruik van onze website
Wij verzamelen gebruikersstatistieken (met behulp van Google Analytics) om op die manier (het gebruiksgemak van) onze website(s) te verbeteren.

Wij verwerken uw persoonsgegevens in overeenstemming met de AVG

Dit doen wij op grond van (ten minste) één van de volgende in de AVG genoemde rechtsgronden:

  • voor de uitvoering van een overeenkomst;
  • vanwege een wettelijke verplichting;
  • met uw toestemming;
  • vanwege een gerechtvaardigd belang.

Delen van persoonsgegevens met derden

Wij zullen uw persoonsgegevens niet ter beschikking stellen aan derden, tenzij dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u, om te voldoen aan een wettelijke verplichting of daartoe directe aanleiding is en het ook in uw eigen – gekozen – belang is (zoals externe leveranciers die door ons zijn ingeschakeld voor verwerkingen).

Derden aan wie wij uw persoonsgegevens verstrekken zijn zelf overigens eveneens verantwoordelijk voor de verwerking van die gegevens en voor de naleving van de AVG. Wij sluiten een verwerkersovereenkomst met onze externe leveranciers aan wie wij persoonsgegevens verstrekken, die voldoet aan de eisen van de AVG.

Voor het verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid en de inhoud van onze website(s), verzamelen we het surfgedrag van onze websitebezoekers. Dat doen wij met Google Analytics.

Let op! Onze website(s) bevat(ten) mogelijk links naar externe websites. Wij dragen geen verantwoordelijkheid met betrekking tot hoe externe partijen met uw gegevens omgaan (tenzij uitdrukkelijk anders aangegeven in deze privacyverklaring). Hiervoor verwijzen wij u vriendelijk door naar de privacyverklaring van die externe websites.

Uw rechten

U heeft het recht tot inzage, rectificatie en verwijdering van uw (persoons)gegevens. Tevens kunt u ons verzoeken om het gebruik van uw (persoons)gegevens te beperken of bezwaar maken tegen het gebruik van uw (persoons)gegevens. Neem voor vragen contact met ons op via info@vanderzwanadvocaten.nl.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Wij bewaren uw persoonsgegevens niet langer dan nodig is voor het doel waarvoor wij ze hebben verzameld en vastgelegd. Dit kan uiteraard per geval verschillen.

Als er sprake is van een wettelijke bewaarplicht of een bewaartermijn op grond van beroeps- of gedragsregels dan houden wij die termijnen ten minste aan.

Cookies

Wat is een cookie?

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.

Gebruik van permanente cookies

Met behulp van een permanente cookie kunnen wij jou herkennen bij een nieuw bezoek op onze website. De website kan daardoor speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Ook wanneer je toestemming hebt gegeven voor het plaatsen van cookies kunnen wij dit door middel van een cookie onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je dus tijd bespaart en een prettiger gebruik van onze website kunt maken. Permanente cookies kan je verwijderen via de instellingen van jouw browser.

Gebruik van sessie cookies

Met behulp van een sessie cookie kunnen wij zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen onze dienst daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw webbrowser afsluit.

Google Maps

Deze website maakt gebruik van de dienst Google Maps. Hiermee kan een geografische kaart worden weergegeven op websites. Ook kunnen hiermee routebeschrijvingen worden gemaakt. Bij het gebruik van Google Maps worden verschillende cookies gezet, bijvoorbeeld om het zoom-niveau te onthouden.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Social media

Op deze website zijn buttons opgenomen om webpagina’s te kunnen promoten of delen (“like” “tweet”, “share”) op sociale netwerken als LinkedIn, Facebook en Twitter. Deze buttons werken door middel van stukjes code die van LinkedIn, Facebook respectievelijk Twitter zelf afkomstig zijn. Door middel van deze code worden cookies geplaatst. Wij hebben daar geen invloed op. Leest u de betreffende privacyverklaringen (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te lezen wat deze partijen met uw (persoons)gegevens doen die zij via deze cookies verwerken.

De informatie die ze verzamelen wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. De informatie wordt overgebracht naar en door LinkedIn, Twitter, Facebook en Google + opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. LinkedIn, Twitter, Facebook en Google + stellen zich te houden aan de Safe Harbor principes en zijn aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Recht op inzage en correctie of verwijdering van jouw gegevens

Je hebt het recht om te vragen om inzage in en correctie of verwijdering van jouw gegevens. Zie hiervoor onze contactpagina. Om misbruik te voorkomen kunnen wij je daarbij vragen om je adequaat te identificeren. Wanneer het gaat om inzage in persoonsgegevens gekoppeld aan een cookie, dien je een kopie van het cookie in kwestie mee te sturen. Je kunt deze terug vinden in de instellingen van je browser.

In- en uitschakelen van cookies en verwijdering daarvan

Meer informatie omtrent het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.

Vragen of klachten

Indien u vragen of klachten heeft over het gebruik van uw (persoons)gegevens door Van der Zwan Advocaten, kunt u contact met ons opnemen via info@vanderzwanadvocaten.nl. Wij proberen dan samen met u een oplossing te vinden. Voor zover dit niet lukt, verwijzen wij u naar de Autoriteit Persoonsgegevens. Op de website van de Autoriteit Persoonsgegevens vindt u overigens ook algemene informatie over de AVG.

Wijzigingen

Wij behouden ons het recht voor om deze privacyverklaring te wijzigen. Raadpleeg deze pagina voor de meest actuele privacyverklaring.

U heeft altijd de mogelijkheid om de persoonsgegevens die wij van u verwerken inzien. Uw heeft het recht uw persoonsgegevens te laten wijzigen of zelfs verwijderen indien de gegevens niet juist zijn. Vragen of klachten over onze Privacy Verklaring, kunt u mailen naar info@vanderzwanadvocaten.nl.

Contact

Dr. Lelykade 12 B

2583 CM Den Haag

Over ons

Voetbaladvocaat.nl is een initiatief van Van der Zwan Advocaten. Advocaat Richard van der Zwan is gespecialiseerd in sportrecht in het algemeen en voetbal in het bijzonder.