Transfers

In het verleden lieten voetballers zich altijd begeleiden en bijstaan door een voetbalmakelaar. Dit is verleden tijd, want sinds 1 april 2015 heeft de FIFA de makelaarslicentie en de internationale regelgeving omtrent de makelaars geschrapt. Iedereen kan nu intermediair of zaakwaarnemer worden, mits diegene zich laat registeren bij de KNVB.

De vrees bestaat dat de toestroom van ‘cowboys’ op zoek naar het grote geld zal toenemen. Toch is er in Nederland een aantal gerenommeerde spelersmakelaars die voetballers optimaal begeleiden. Veel voetballers hebben deze begeleiding helemaal niet nodig en hebben alleen deskundige hulp nodig bij de totstandkoming van een transfer.

De Voetbaladvocaat doet niet aan begeleiding, maar is daarentegen bij uitstek een expert op het gebied van contractonderhandelingen en het opstellen van een juridisch waterdicht contract. Daarnaast zorgt De Voetbaladvocaat er ook voor dat de overschrijving binnen de KNVB of naar een buitenlandse bond in orde komt.

Want uiteindelijk draait het maar om éénbanner_voetbal_1.1 ding: dat de zakelijke kant van het voetbal goed geregeld is!

Contact

Adelheidstraat 76

2595 EE Den Haag

Over ons

Voetbaladvocaat.nl is een initiatief van Van der Zwan Advocaten. Advocaat Richard van der Zwan is gespecialiseerd in sportrecht in het algemeen en voetbal in het bijzonder.