Vereniging

Voetbal is passie. Passie voor de sport zelf, maar ook voor de club. Toch is de voetbalwereld in sneltreinvaart aan het professionaliseren en ‘verharden’ en gaat het inmiddels om meer dan passie. Diverse contracten, aansprakelijkheid, tuchtzaken en bijvoorbeeld kwesties met de gemeente zijn serieuze onderwerpen waar haast geen enkele amateurclub meer omheen kan. Naast de uiteenlopende belangen van de diverse partijen speelt geld ook een belangrijke rol. Zo kan het belang van uw sponsor bijvoorbeeld recht tegenover het belang van uw club komen te staan. Bij al deze zaken staat De Voetbaladvocaat u graag bij!

Uw teamgenoot en businesspartner

De Voetbaladvocaat is er voor iedereen die betrokken is bij het voetbal. Of u nu zelf voetballer bent of trainer, deel uit maakt van de technische staf of dat u als bestuurder of sponsor actief bent. Iedereen kan namelijk tegen (juridische) zaken aanlopen. Heeft u te maken met een juridische kwestie en wilt u deskundig advies en/of doelgerichte bijstand? Wij nodigen u graag uit op ons kantoor zodat wij uw probleem onder vier ogen met elkaar kunnen bespreken en hoe dit het beste opgelost kan worden.

Voetbal 8 banner-min

 

Contact

Adelheidstraat 76

2595 EE Den Haag

Over ons

Voetbaladvocaat.nl is een initiatief van Van der Zwan Advocaten. Advocaat Richard van der Zwan is gespecialiseerd in sportrecht in het algemeen en voetbal in het bijzonder.